REAVIZARE 2023

Stimați colegi, reavizarea din acest an se va desfășura în perioada 10 OCTOMBRIE – 16 DECEMBRIE 2022. Și în acest an, „reprezentanții” vor depune documentele dumneavoastră în vederea reavizării.

În instituțiile cu minimum 2 angajați (cabinete medicale individuale sau asociate, alte forme de organizare medicală), unul dintre cei doi asistenți medicali va deveni „reprezentant”. În cazul spitalelor, asistentele șefe sunt numite „reprezentanți”.

Unitățile medicale din zona Piatra Neamț sunt programate în vederea depunerii documentelor conform graficului publicat pe siteul http://oammr-neamt.ro/ și pe pagina de facebook www.facebook.com/OAMGMAMRneamt.

Programările pentru zonele Roman, Tîrgu Neamț, Bicaz, Bisericani, Roznov si SAJN vor fi făcute telefonic de către coordonatorul de zonă.

Reprezentantul va depune coordonatorului de zonă următoarele documente:

1. Certificatul de membru O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamț (ORIGINAL, ÎN FOLIE);

2. Raport REVISAL eliberat în luna respectivă, semnat și ștampilat de angajator, cu număr de înregistrare (pentru as. med. ce profesează la farmacii și cabinete medicale / clinici medicale – dacă există o politică de confidențialitate a venitului, conform procedurii fiecărei instituții în parte!)
ATENȚIE ! Asistenții medicali care exercită profesia în două locuri, vor depune raport REVISAL pentru fiecare loc de muncă în parte!

3. Diplomele de participare (certificate de absolvire), tiparite, la cursurile efectuate în anul 2022.

4. Xerocopie după asigurarea de malpraxis valabilă 1 ianuarie – 31 decembrie 2023, încheiată după cum urmează:
• pentru asistenții medicali care își exercită profesia în unități sanitare cu paturi, valoarea minimă a sumei asigurate va fi de 10.000 EURO;
• pentru asistenții medicali care își exercită profesia în unități de medicină primară ambulatorii, cabinete medicale individuale, valoarea minimă a sumei asigurate va fi de 4.000 EURO;
• pentru asistenții de farmacie care își exercită profesia, valoarea minimă a sumei asigurate va fi de 2.000 EURO.

5. Xerocopie CI (pentru actualizarea CI expirate), certificat de căsătorie sau certificat de divorț – DOAR în cazul schimbării numelui sau al actualizării statusului marital.

SE PRIMESC DOAR DOSARELE COMPLETE!!!

Documente necesare pentru reavizare 
Programul de desfasurare a reavizarii

 
1O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamt © All right reserved - Design by Marius Ilisei