Curs Infectii Nosocomiale

            Stimați colegi, vă reamintim că aveți obligația, conform cap. V din Programul Național de Educație Medicală Continuă, de a participa o dată la 3 ani, la un cursul de Infectii Nosocomiale .
            Asistentii medicali care nu au urmat acest curs in ultimii 3 ani nu vor fi reavizati.

            Taxa de participare este de 25 lei si este creditat cu 10 de credite. .
            Cursul se va organiza in functie de numarul de inscrisi

            Relaţii şi înscrieri la:

Piatra Neamt - Telefon: 0233 224 737, 0728 939 539
Roman - Dra. Mihalache Georgeta: 0728 939 535
Târgu Neamţ - Dna. Onişoru Elena: 0744 771 230
Bicaz: Dna. Mazarianu Camelia: 0728 939 541

1

In atentia Asistentilor Medicali BFT SI RADIOLOGIE!


            Filiala Iaşi a Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România a primit, de la Şcoala Naţională de Sănătate Publică, Managament şi Perfecţionare în Domeniul Sanitar Bucureşti, adeverinţele pentru candidaţii care au participat la examenul de obţinere a specializării în Balneofiozioterapie, respectiv Radiologie şi Imagistică medicală. Documentele se ridică personal, de la sediul OAMGMAMR Iaşi, pe baza cărţii de identitate şi a semnăturii de primire. În urma examenului desfăşurat în centrul universitar Iaşi, în perioada 8-22 octombrie, 36 de asistenţi medicali au obţinut recunoaşterea specializării în Balneofiozioterapie, iar 77 în Radiologie şi imagistică medicală.

1

Stimați colegi,

            Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România filiala Neamț dedică luna mai profesiei. Celebrăm Ziua internațională a moașelor în 5 mai și Ziua internațională a asistenților medicali în 12 mai printr-o serie de evenimente și activități derulate în tot județul.
            Împreună sărbătorim profesia și profesionalismul dumneavoastră și conform sloganului propus în acest an “Asistentul medical o forță pentru schimbare, o resursă vitală pentru sănătate”,  suntem o forță ce se implică în îmbunătățirea continuă a politicilor de sănătate și suntem o resursă vitală pentru sănătatea populației.
            Noi suntem mândri de profesia noastră și reușim mereu, fără resurse suficiente, să salvăm vieți. Dumneavoastră, colegii noștri, dați frumusețe și importanță socială profesiei.
            Noi ca organizație profesională ne mândrim cu rezultatele noastre atât individual cât și organizațional. Mereu am venit cu noi provocări care au contribuit la dinamica dezvoltării profesionale, impunând un traseu spre performanță.
            Suntem mândri de organizația din care facem parte și de profesia pe care o practicăm.

LA MULȚI ANI  STIMAȚI COLEGI!

În perioada 7 IANUARIE – 31 MARTIE 2012, are loc procedura de REAVIZARE în conformitate cu art. 16 din Ordonanța de Urgență nr. 144/2008.


Informatii privind programarea Cabinetelor Medicale, Farmaciilor, Dispensarelor Scolare, Sectiile Spitalului Judetean Neamt puteti gasi pe site-ul nostru sau la adresa http://www.oammr-neamt.go.ro/reavizare%202013.html

1

In atentia asistentilor medicali

Pentru a avea posibilitatea de a va anunta despre manifestarile stiintifice
organizate de catre O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamt,
va rugam sa ne comunicati adresele dumneavoastra de email si telefoanele dumneavoastra.

Va garantam confidentialitatea acestor date si faptul ca ele vor fi folosite
strict pentru a va comunica informatiile ce au legatura cu profesia dumneavoastra.

Asteptam datele dumneavoastra la adresa de e-mail oammr_neamt@yahoo.com

Va multumim pentru intelegere.

1

Anunţ important pentru asistenţii medicali cu studii superioare şi grad principal!

Guvernul României adoptă Ordonanţa de Urgenţă nr. 35 din 27.06.2012: 
Art. I. - Legea nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, publicată în M.O.R, Partea I, nr. 372/28.04.2006 cu modificările şi completările ulterioare, se modifică şi se completează după cum urmează:
Punctul 20. După articolul 196 se introduce un nou articol, articolul 1961 , cu următorul cuprins:
"Art. 1961 . - Asistenţii medicali încadraţi în unităţile sanitare publice în baza diplomei/certificatului de studii sanitare postliceale sau superioare de scurtă durată de specialitate care au dobândit gradul de principal şi ulterior au absolvit studii superioare în profilul acestora se încadrează în funcţia corespunzătoare studiilor superioare absolvite, cu menţinerea gradului principal şi a gradaţiei avute la data promovării"
 Publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 434/30.06.2012.

Descarca  OUG nr. 35-27.06.2012 .pdf

1


În atenţia asistenţilor medicali generalişti, moaşelor şi asistenţilor medicali care se află/se vor afla în concediu de maternitate!

Conform OUG nr 144/2008, Secţiunea a-3-a, Art.43, punctul (1): „La cerere, membrii Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali din România care, din motive obiective întrerup pe o durată de până la 5 ani exercitarea profesiei de asistent medical generalist, moaşă şi asistent medical, pot solicita suspendarea calităţii de membru pe durata respectivă”.

Descarca ORDONANTA DE URGENTA 144-2008.pdf

1O.A.M.G.M.A.M.R. filiala Neamt © All right reserved - Design by Marius Ilisei